Toddler_header_main

Dete od prve do treće godine

Mada se čini kao da se vaša beba juče rodila, dok dlanom o dlan, vaše dete će se naći u kategoriji od prve do treće godine. Vreme je za velike promene, jer sada vaše dete razvija mnoge odlike ličnosti i počinje da istražuje mnogo širi svet oko sebe. Ovo je i vreme izazova i vreme puno nagrada.

Ishrana deteta od prve do treće godine

Raznovrsna i hranljiva ishrana deteta od prve do treće godine i dobre navike pri jelu su neophodni za zdrav rast i razvoj. Ovo je period kada dete brzo raste i razvija se, a deca u rastu od prve do treće godine imaju specifične zahteve u ishrani da bi se ispunile njihove potrebe. Čak i uz raznovrsnu ishranu, u ovom periodu može biti teško detetu svakog dana obezbedite preporučenu količinu gvožđa. Zato smo stvorili Nutrilon 3, koji sadrži mnogo više gvožđa potrebnog za razvoj mozga od kravljeg mleka, kao i našu jedinstvenu mešavinu prebiotika, koja pomaže da se vašem detetu pruži podrška iznutra.

Razvoj deteta od prve do treće godine

Vreme je za velike promene, dok vaše dete uzrasta od prve do treće godine počinje da razvije mnoge odlike ličnosti i počinje da istražuje mnogo širi svet oko sebe. Počev od dvanaestog meseca vaše dete će proći kroz mnoge prekretnice u razvoju.

Informacije o detetu od prve do treće godine

Dajemo vam savete kako da postupate, poput toga kako da formirate zdravu, uravnoteženu ishranu za dete starosti od jedne do tri godine koje raste, vezano za navikavanje na nošu i napade besa.

Povezane teme

Informacije o razvoju vašeg deteta od prve do treće godine

Korišćenjem sajta Aptaclub prihvatate korišćenje kolačića. Više informacija se nalazi u izjavi o privatnosti. Prihvati