Aptamil Ballerina Header

​​

Aptamil 3 Pronutra+ u novom praktičnijem pakovanju
Za mame i bebe od Aptamila, s ljubavlju

Iznenađenje je spremno! Aptamil 3 Pronutra+ je od sada dostupan u novom, praktičnijem pakovanju, koje pripremanje obroka za vaše mališane čini jednostavnijim i bržim.​


Jednostavno otvaranje
Praktičan poravnjivač merice
Držač merice u poklopcu
Jedinstveno zatvaranje čuva svežinu

​​

Zdrava ishrana Vašeg deteta

Mala deca rastu izuzetno brzo i u periodu od prve do treće godine dolazi do naglog fizičkog i mentalnog razvoja. Kako mišići Vašeg mališana jačaju, mozak se nosi sa složenijim aktivnostima, kao što su hodanje i pričanje. Da biste detetu obezbedili zdrav rast i razvoj, potrebna mu je izbalansirana ishrana.

Potrebe za vitaminima i mineralima

Deca uzrasta od jedne do tri godine imaju veće potrebe za određenim hranljivim sastojcima nego što je to slučaj kod odraslih osoba. Na primer, u poređenju sa odraslima, njima je potrebno približno četiri puta više gvožđa, tri puta više cinka i šest puta više kalcijuma (po 1kg. telesne mase).

Praktični saveti za zdravu ishranu Vašeg deteta

Što je Vaše dete starije, to se više razvija njegova ličnost. U ovom periodu ono traži načina da izrazi svoju individualnost – što hranjenje čini veoma zabavnim! Uključivanje Vašeg mališana u pravljenje obroka može vam pomoći da prevaziđete bilo koji problem. 

Izbor mleka za Vaše dete

Aptamil 3 Pronutra+ je mleko za malu decu pripremljeno da zadovolji nutritivne potrebe za rast i razvoj vašeg deteta. Sadrži Pronutra+ formulu, jedinstvenu mešavinu odabranih sastojaka: Prebiot​ika scGOS/lcFOS, Vitamina A,C,D i gvožđa, LCP-a (polinezasićene masne kiseline dugog lanca). Prebiotici scGOS/lcFOS i vitamini A,C i D doprinose normalnom funkcionisanju imunog sistema. LCP i gvožđe doprinose normalnom razvoju mozga ​vašeg deteta.

*Važna napomena: Dojenje je najbolje za bebe. Aptamil 3 mleko za malu decu se uvodi samo po preporuci zdravstvenog radnika kao deo uravnotežene i raznovrsne ishrane.​

 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Korišćenjem sajta Aptaclub prihvatate korišćenje kolačića. Više informacija se nalazi u izjavi o privatnosti. Prihvati