Obaveštenje o kolačićima

Nutricia i naši nezavisni dobavljači usluga mogu koristiti razne tehnologije, među kojima su i kolačići, za prikupljanje i procenu informacija o tome kako naši web sajtovi ili mobilne aplikacije funkcionišu. Kolačići su mala datoteka sa podacima koja se skladišti u vašem pretraživaču kako bi se pratile informacije o posetama. Kolačići su funkcija koja se često koristi na internetu.

Kolačići skladište informacije koje ostavljate putem obrazaca (uključujući ime, e-adresu i datum začeća), kao i vaša interesovanja prilikom pretraživanja, tako da ih naši sistemi mogu prepoznati pri vašoj sledećoj poseti, a to nam omogućava da prilagodimo naš web sajt vašim interesovanjima i olakšamo njegovo korišćenje. Te informacije se zasnivaju na IP adresi, kao i informacijama koje pružate popunjavanjem obrazaca ili preko naših alatki za praćenje. Možemo prikupljati i anonimne prikupljene statističke podatke koji će nam pomoći da razumemo kako se naš web sajt koristi i kako možemo da ga optimizujemo u budućnosti.

Kolačiće koristimo i da bismo analizirali statistiku web sajta, kao što su posećene stranice i vreme zadržavanja. Oni nam omogućavaju da pratimo korišćenje web sajta, kako bismo prilagodili usluge i proizvode. Nikada ne stavljamo nepotrebne kolačiće na uređaje omogućene za internet, osim ako vi to izričito ne dozvolite.

Kolačići se skladište najmanje 4 sedmice u keš memoriji pretraživača, a zatim se brišu ili menjaju. Kolačići nisu program koji uništava datoteke na računaru. Informacije dobijene korišćenjem kolačića zadržavaju se maksimalno 2 godine.

U slučaju da promenimo način na koji koristimo kolačiće na web sajtu ili u okviru aplikacija, zatražićemo vašu izričitu saglasnost. 

Da bismo koristili bilo kakve podatke prikupljene kroz kolačiće, uvek morate prvo izričito da pristanete na to. Ako ne želite da imate kolačiće na računaru, možete da konfigurišete svoj pretraživač tako da odbija kolačiće, ali ćete pri svakoj poseti iznova morati da popunjavate sve obrasce na web sajtu.

Svi lični podaci prikupljeni korišćenjem kolačića, kao i ostali lični podaci koje možemo prikupiti od vas, biće tretirani sa najvećom pažnjom i tajnošću. Preduzeli smo odgovarajuće tehničke i organizacione mere zaštite od gubitka ili nezakonite upotrebe podataka. 

​​​
Korišćenjem sajta Aptaclub prihvatate korišćenje kolačića. Više informacija se nalazi u izjavi o privatnosti. Prihvati