research

Istraživanje

​Posvećenost razumevanju potreba majke i bebe
Majčino mleko je najbolje mleko za svaku bebu. Ono poseduje brojna korisna dejstva, kako kratkotrajna, tako i dugotrajna. Cilj naše istraživačke službe je da otkrije koristi koje majčino mleko ima za zdravlje. Mi želimo da saznamo i kako ishrana dojilje utiče na njeno zdravlje i na sastav njenog mleka. "Danone Nutricia Early Life Nutrition" proučava majčino mleko već duže od 60 godina. Uticaj rane ishrane na zdravlje i obolevanje kasnije u životu je nov i izuzetan naučni izazov.
 
Decenije iskustva
"Nutricija" je 1946. obrazovala svoj istraživački tim koji će raditi isključivo na ishrani odojčadi. Oko 40 godina kasnije, koristi se naprednija tehnologija za analizu sastava majčinog mleka. Godine 1993. istraživačko odeljenje "Nutricije" je dobilo sertifikat ISO9001 za sve svoje istraživačke aktivnosti. Godine 1998. tim iz Nemačke je razvio koncept prebiotika GOS/FOS i podneo zahtev za prvi patent – značajan korak za budućnost kompanije i proizvode za ranu ishranu.
 
Rastuća svetska mreža
"Danone Nutricia Early Life Nutrition" sada zapošljava 380 ljudi, 20 nacionalnosti, u 5 istraživačkih centara: Utreht (Holandija), Fridrihsdorf (Nemačka), Liverpul (Ujedinjeno Kraljevstvo), Adelaida (Australija) i Singapur. Mi radimo u okviru velike i rastuće svetske mreže koja obuhvata istraživačke institute, univerzitete, klinike i industrijske dobavljače.
 
U cilju dobijanja stručnih mišljenja i ocena našeg istraživanja i razvoja proizvoda, mi smo osnovali naučne savete u Evropi i u Aziji. Na taj način obezbeđujemo da naše inovacije budu klinički relevantne i da istovremeno zadovoljavaju potrebe potrošača.
 
"Danone Nutricia Early Life Nutrition" redovno objavljuje radove u časopisima i izlaže ih na međunarodnim naučnim konferencijama. Mi takođe pozivamo zdravstvene stručnjake, donosioce zdravstvene politike i naučne eksperte u naše istraživačke institucije, da sa njima razgovaramo o istraživačkim podacima koji stoje iza naših proizvoda.
 
Neprekidan rad na poboljšanju
Istraživačke aktivnosti nikada ne staju. "Danone Nutricia Early Life Nutrition" želi da pruži najbolje bebama i zato mi uvek tražimo način da poboljšamo našu hranu za bebe. Mi to ne činimo samo u laboratoriji, već i u panel diskusijama sa potrošačima. Na osnovu toga mi imamo uvid u ono što je od vitalnog značaja za razvoj našeg novog proizvoda, i što je, na kraju krajeva, dobro za Vašu bebu.

O nama

Korišćenjem sajta Aptaclub prihvatate korišćenje kolačića. Više informacija se nalazi u izjavi o privatnosti. Prihvati