Quality

Kvalitet

Posvećenost kvalitetu
Kompanije "Danone Nutricia Early Life Nutrition" je posvećena tome da svojim potrošačima i njihovim bebama ponudi bezbednu i pouzdanu i hranu za bebe, sa probranim hranljivim sastojcima. Mi obezbeđujemo kvalitet naših proizvoda od zemljišta na kome se uzgajaju sirovine za naše proizvode do pakovanja i čuvanja hrane.

Kvalitetna ishrana za bebe
Svi roditelji žele da njihova beba izraste zdrava i jaka, a za to je potrebna kvalitetna ishrana. Znamo da nije lako odabrati kvalitetne proizvode za Vaše dete koji će mu pružiti sve hranljive sastojke neophodne za pravilan rast i razvoj. Mi to znamo, jer proizvodimo hranu za bebe već duže od 100 godina. Svi znamo da su odojčad posebno osetljiva na spoljašnje uticaje – prema tome, i na hranu. Zato je veoma važno da se to ima u vidu tokom procesa proizvodnje.

Kvalitet u toku procesa
Svi naši zaposleni, kao i dobavljači sirovina za naše proizvode imaju za cilj da razvijaju proizvode za ishranu beba najboljeg kvaliteta. S toga, kvalitet igra glavnu ulogu, kako u proizvodnji, tako i u obradi. Strogi standardi kvaliteta zahtevaju postojanje sistema za stalno praćenje proizvoda, od farme do police, i na taj način se obezbeđuje optimalna bezbednost proizvoda.
 
Kako obezbeđujemo kvalitet
U srcu kompanije "Nutricije", Laboratorija kontrole kvaliteta je centralna laboratorija, u kojoj 60 zaposlenih ispita više od 12.000 uzoraka svake godine. Kontrola kvaliteta počinje od sirovine. Uzgajivači koji snabdevaju kompaniju dobijaju tačne specifikacije koji ma se isključuje upotreba zagađivača. Stručnjaci stalno nadgledaju rad na poljima. Ti proizvodi se koriste samo ako se dobavljač tačno pridržava "Nutricijinih" strogih specifikacija.
 
Mi se takođe trudimo da kvalitet koji se garantuje tokom procesa proizvodnje dovedemo do savršenstva. Na primer, "Nutricija" koristi sisteme vazdušnih filtera za zaštitu od mikroorganizama i da bi obezbedila da proizvodi napuste fabriku u savršenom stanju. Na kraju, osim posla koji se obavlja u centralnoj laboratoriji, svaka "Nutricijina" fabrika sprovodi niz testova i analiza u okviru kontrole kvaliteta u sopstvenim laboratorijama.
 
Sve u svemu, "Nutricija" ispituje sve – od uzgoja do gotovog proizvoda – i do 300 puta. Uz ove standarde kvaliteta, koji su često strožiji nego što je to zakonski propisano, možemo da garantujemo optimalnu bezbednost proizvoda.

O nama

Korišćenjem sajta Aptaclub prihvatate korišćenje kolačića. Više informacija se nalazi u izjavi o privatnosti. Prihvati