Dojenje je najbolje za bebe

Molimo Vas da prvo pročitate ovu važnu napomenu

Klikom na dugme "Nastavak" moći ćete da pročitate informacije o Aptamil mleku za bebe, kao i o drugim proizvodima. Ukoliko odlučite da nastavite, prihvatate da Vam Aptaclub pruža ovu informaciju na Vaš lični zahtev.

Dojenje je najbolje za bebe i najbolje je početi sa dojenjem odmah nakon porođaja. Nije lako doneti odluku da ne dojite. Kombinovanje dojenja i mleka iz flašice u prvim nedeljama života Vaše bebe može dovesti do smanjenja količine Vašeg mleka. Važno je da tokom dojenja imate zdravu, izbalansiranu ishranu. Kada odlučite da hranite Vašu bebu na flašicu, treba uzeti u obzir troškove i društvene implikacije. Ukoliko koristite mlečnu formulu, za zdravlje Vaše bebe je važno da pratite uputstva za pripremu. Uvek se konsultujete sa lekarom, patronažnom sestrom ili farmaceutom u vezi sa hranjenjem Vaše bebe.

Proizvodi

Sa ispitivanjima majčinog mleka koja traju preko 30 godina, naš posvećeni tim od preko 250 pedijatara, nutricionista i naučnika nastavlja da crpi inspiraciju iz blagodeti prirode, kako bi razvio naše jedinstvene mlečne formule, koje su osmišljene tako da obezbede Vašoj bebi sve potrebne hranljive materije tokom svake faze njenog razvoja.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 
Proven by science

Ekspertiza

Danone Nutricia Early Life Nutrition radi na istraživanju majčinog mleka preko 60 godina. Istraživanje nikad ne prestaje. Želimo samo najbolje za bebe, stoga uvek nalazimo načine da unapredimo ishranu beba.

Pročitajte više
productpage_child_image

Pronutra

Pronutra+ je naša jedinstvena mešavina prebiotika (scGos/lcFos), vitamina A, C, D, gvožđa i AA/DHA.

Aptamil 3 Pronutra+ podržava razvoj mozga i doprinosi razvoju imunog sistema.

Pročitajte više

Adaptirane mlečne formule za prilagođenu ishranu

 
Prevremeno rođene bebe ili bebe sa problemima ishrane imaju jedinstvene nutritivne potrebe. Mi imamo široku paletu specijalnih mleka za bebe od samog rođenja. Stoga možete biti sigurni da će Vaša beba dobiti punu podršku potrebnu za njen zdrav rast i razvoj.
 
Korišćenjem sajta Aptaclub prihvatate korišćenje kolačića. Više informacija se nalazi u izjavi o privatnosti. Prihvati