Dojenje je najbolje za bebe

Molimo Vas da prvo pročitate ovu važnu napomenu

Klikom na dugme "Nastavak" moći ćete da pročitate informacije o Aptamil mleku za bebe, kao i o drugim proizvodima. Ukoliko odlučite da nastavite, prihvatate da Vam Aptaclub pruža ovu informaciju na Vaš lični zahtev.

Dojenje je najbolje za bebe i najbolje je početi sa dojenjem odmah nakon porođaja. Nije lako doneti odluku da ne dojite. Kombinovanje dojenja i mleka iz flašice u prvim nedeljama života Vaše bebe može dovesti do smanjenja količine Vašeg mleka. Važno je da tokom dojenja imate zdravu, izbalansiranu ishranu. Kada odlučite da hranite Vašu bebu na flašicu, treba uzeti u obzir troškove i društvene implikacije. Ukoliko koristite mlečnu formulu, za zdravlje Vaše bebe je važno da pratite uputstva za pripremu. Uvek se konsultujete sa lekarom, patronažnom sestrom ili farmaceutom u vezi sa hranjenjem Vaše bebe.

Proizvodi

Nutricia se preko 120 godina bavi istraživanjima o ishrani u ranom životnom dobu i sa pasioniranim timom od preko 500 naučnika i eksperata je već 40 godina pionir u proučavanju potreba beba tokom njihovog rasta kao i razvoja imunog sistema. 

U Nutriciji naše inovacije baziramo na 40 godina iskustva u istraživanju sastava i funkcionalnosti majčinog mleka. 

Bioaktivne komponente koje se nalaze u majčinom mleku (oligosaharidi, žive bakterije i njihovi metaboliti) zajedno podržavaju

 

razvoj bebinog imunog sistema preko gastrointestinalnog trakta.  To nas je podstaklo da razvijemo formulu nove generacije. 


​​​​​​​​


 
Proven by science

Ekspertiza

Danone Nutricia Early Life Nutrition radi na istraživanju majčinog mleka preko 60 godina. Istraživanje nikad ne prestaje. Želimo samo najbolje za bebe, stoga uvek nalazimo načine da unapredimo ishranu beba.

Pročitajte više
Pronutra Advance sastojci

Pronutra Advance

Aptamil Pronutra ADVANCE 3 - patentirana kombinacija odabranih sastojaka i jedinstvenog procesa proizvodnje. Daje detetu sve hranljive materije neophodne za rast i razvoj.

Pročitajte više

Adaptirane mlečne formule za prilagođenu ishranu

 
Prevremeno rođene bebe ili bebe sa problemima ishrane imaju jedinstvene nutritivne potrebe. Mi imamo široku paletu specijalnih mleka za bebe od samog rođenja. Stoga možete biti sigurni da će Vaša beba dobiti punu podršku potrebnu za njen zdrav rast i razvoj.
 
Korišćenjem sajta Aptaclub prihvatate korišćenje kolačića. Više informacija se nalazi u izjavi o privatnosti. Prihvati