Dojenje je najbolje za bebe

Molimo Vas da prvo pročitate ovu važnu napomenu

Klikom na dugme "Nastavak" moći ćete da pročitate informacije o Aptamil mleku za bebe, kao i o drugim proizvodima. Ukoliko odlučite da nastavite, prihvatate da Vam Aptaclub pruža ovu informaciju na Vaš lični zahtev.

Dojenje je najbolje za bebe i najbolje je početi sa dojenjem odmah nakon porođaja. Nije lako doneti odluku da ne dojite. Kombinovanje dojenja i mleka iz flašice u prvim nedeljama života Vaše bebe može dovesti do smanjenja količine Vašeg mleka. Važno je da tokom dojenja imate zdravu, izbalansiranu ishranu. Kada odlučite da hranite Vašu bebu na flašicu, treba uzeti u obzir troškove i društvene implikacije. Ukoliko koristite mlečnu formulu, za zdravlje Vaše bebe je važno da pratite uputstva za pripremu. Uvek se konsultujete sa lekarom, patronažnom sestrom ili farmaceutom u vezi sa hranjenjem Vaše bebe.

Aptamil 1

Aptamil Pronutra ADVANCE 1 - početno mleko za Vaše odojče 800g

Form

ula nove generacije - Aptamil Pronutra ADVANCE predstavlja patentiranu kombinaciju odabranih sastojaka i jedinstvenog procesa proizvodnje. To je adaptirana mlečna formula za odojčad specijalno pripremljena da zadovolji sve nutritivne potrebe Vaše bebe u prvih šest meseci. Posle navršenih šest meseci preporučuje se postepeno uvođenje Aptamila pronutra ADVANCE 2 umesto Aptamila pronutra ADVANCE 1

.

Ov

aj proizvod je takođe dostupan i u limenkama od 400

g.

Preporučeni raspored prelaza*

TP = Trenutni Proizvod      NP = Novi Proizv
od

* Bazirano na tipicnom režimu ishrane odojcadi < 3 meseca starosti.

KORAK 1

Uv

ek operite ruke i sterilišite sve što koristite za pripremu obro

ka.

K
ORAK 2

Pr

okuvajte čistu vodu i ostavite je da se prohladi do 40c. Sipajte tačnu količinu prethodno prokuvane i prohlađene vode (Pogledajte tabelu za pripremu obroka) u sterilisanu flašicu

.

KORAK 3

Doda

jte tačan broj poravnatih merica praha u flašicu. Ne utiskujte pra

h.

K
ORAK 4

 

STEP 5

Rashladite ispod česme. Proverite temperaturu obroka na unutrašnjoj strani ručnog zgloba. Pripremljeni obrok koristite odmah.

Korišćenjem sajta Aptaclub prihvatate korišćenje kolačića. Više informacija se nalazi u izjavi o privatnosti. Prihvati