Dojenje je najbolje za bebe

Molimo Vas da prvo pročitate ovu važnu napomenu

Klikom na dugme "Nastavak" moći ćete da pročitate informacije o Aptamil mleku za bebe, kao i o drugim proizvodima. Ukoliko odlučite da nastavite, prihvatate da Vam Aptaclub pruža ovu informaciju na Vaš lični zahtev.

Dojenje je najbolje za bebe i najbolje je početi sa dojenjem odmah nakon porođaja. Nije lako doneti odluku da ne dojite. Kombinovanje dojenja i mleka iz flašice u prvim nedeljama života Vaše bebe može dovesti do smanjenja količine Vašeg mleka. Važno je da tokom dojenja imate zdravu, izbalansiranu ishranu. Kada odlučite da hranite Vašu bebu na flašicu, treba uzeti u obzir troškove i društvene implikacije. Ukoliko koristite mlečnu formulu, za zdravlje Vaše bebe je važno da pratite uputstva za pripremu. Uvek se konsultujete sa lekarom, patronažnom sestrom ili farmaceutom u vezi sa hranjenjem Vaše bebe.

Aptamil 2

Aptamil Pronutra ADVANCE 2 – Prelazno mleko za Vaše odojče 800g

 

Ovaj proizvod je takođe dostupan i u limenkama od 400g.

 

Prepo

ručeni raspored prelaza

*

TP = Trenutni Proizvod      NP = Novi Proizvod

* Bazirano na tipicnom režimu ishrane odojcadi < 3 meseca starosti.

 

 
KORAK 1

Uvek operite ruke i sterilišite sve što koristite za pripremu obroka.

KORAK 2

Prokuvajte čistu vodu i ostavite je da se prohladi do 40c. Sipajte tačnu količinu prethodno prokuvane i prohlađene vode (Pogledajte tabelu za pripremu obroka) u sterilisanu flašicu.

KORAK 3

Dodajte tačan broj poravnatih merica praha u flašicu. Ne utiskujte prah.

KORAK 4

Dodajte izmerenu količinu praha u vodu. Pogledajte Vodič za hranjenje na pakovanju. Dodavanje manje ili prekomerne količine praha nije preporučljivo. Zatvorite flašicu. Ergično i vertikalno protresite 10 sekundi dok se prah ne rastvori (Lagano rolanje flašice nije dovoljno)

 
STEP 5

Rashladite ispod česme. Proverite temperaturu obroka na unutrašnjoj strani ručnog zgloba. Pripremljeni obrok koristite odmah.

 

 
Korišćenjem sajta Aptaclub prihvatate korišćenje kolačića. Više informacija se nalazi u izjavi o privatnosti. Prihvati