Aptamil Follow On mleka i hrana za bebe: 6-12 meseci

Nutricionistički prilagođeno bebama

“Vaša beba raste neverovatnim tempom između 6 meseci i godinu dana, dok se priprema za te važne prve korake i prve reči. Ali, da li ste znali da oko 6 meseci njene zalihe prirodnog gvožđa počinju da se iscrpljuju? Naša nutricionistički prilagođena mleka Follow On sadrže gvožđe za podršku normalnom kognitivnom razvoju kao dodatak raznovrsnoj ishrani tokom odvikavanja od majčinog mleka.”

– Aptaclub zajednica

Dojenje je najbolje za bebe

Klikom na dugme Nastavi moći ćete da vidite informacije o mleku za odojče Aptamil I drugim proizvodima. Ako odlučite da nastavite, prihvatate da Aptaclub pruža ove informacije na vaš lični zahtev u informativne svrhe. Molimo vas da se obratite zdravstvenom radniku kako biste doneli izbor na bazi informacija o hranjenju mlekom I odbijanju bebe od čvrste hrane.

Prvo pročitajte ovo važno obaveštenje

Dojenje je najbolje za bebe I pruža brojne prednosti. Važno je da, u pripremi za I tokom dojenja, jedete zdravu, uravnoteženu ishranu. Kombinovano dojenje i hranjenje bočicom u prvim nedeljama života mogu smanjiti zalihe vašeg majčinog mleka I preokret u odluci da ne dojite je težak. Treba razmotriti socijalne I finansijske implikacije upotrebe mleka za odojenče. Nepravilna upotreba mleka za odojenče ili neprikladna hrana ili način hranjenja može predstavljati opasnost po zdravlje. Ako koristite mleko za odojče, pažljivo sledite uputstva proizvodjača za upotrebu – ako se ne pridržavate uputstva, beba može da se razboli.

Dojenje je najbolje za bebe.

Pitanja o hranjenju i ishrani?

Naše babice, nutricionisti i savetnici za hranjenje su uvek su pri ruci da razgovaraju o hranjenju vaše bebe. Dakle, ukoliko imate neko pitanje, samo stupite u kontakt.

x