pronutra_child

Budućnost vašeg deteta počinje danas

Šta čini Pronutra+ jedinstvenom?

  • Pronutra+ je naša jedinstvena mešavina prebiotika (scGos/lcFos), vitamina A, C, D, gvožđa i AA/DHA.
  • Aptamil 3 Pronutra+ podržava razvoj mozga i doprinosi razvoju imunog sistema.

U početku života mala deca rastu izuzetno brzo. U prvoj godini rastu brže nego što će rasti ikada u životu, a kada napune tri godine i dalje dobijaju oko 8g težine svakog dana. Možete videti kako dete postaje sve veće, dok se unutrašnji organi jačaju. U međuvremenu, fizičke i psihičke sposobnosti vašeg deteta se polako, ali sigurno, razvijaju. Od bespomoćne male bebe do radoznalog deteta i na kraju do potpuno sposobnog deteta.

Dajte vašoj deci šta im je potrebno

Deca koja rastu ne vole uvek da jedu. Pored toga, detetu koje se razvija je potrebno i do 6 puta više nutrijenata po kilogramu telesne mase nego odrasloj osobi, ali njihov stomak je do 5 puta manji. Zbog toga svaki obrok koji date mora da sarži osnovne nutrijente u pravim količinama.

Aptamil 3 Pronutra+ podržava razvoj mozga

Preko 30 godina istraživanja mleka nam je omogućilo da razvijemo proizvode koji su potpuno odgovarajući za ishranu beba i male dece. Novi Aptamil 3 Pronutra+ podržava razvoj mozga i doprinosi razvoju imunog sistema. Ova jedinstvena formula ispunjava sve neophodne zahteve za ishranu deteta do prve godine. Pomaže zdravoj i balansiranoj ishrani.

Zašto je mleko za dete koje raste najbolja opcija

Kravlje mleko je u redu za stariju decu i odrasle, ali ne sadrži dovoljno nutrijenata koji su potrebni malom detetu. Aptamil 3 je idealan za jednogodišnjake, a Aptamil 4 treba davati deci nakon drugog rođendana.

Možete računati na Aptamil 3 za balansiranu ishranu malog deteta

Dok se mala deca igraju, takođe razvijaju osobine koje će im trebati u budućnosti. Roditelji žele da urade sve što mogu da obezbede dobar start svojoj deci, da ih ohrabre da uče i da im pruže sve neophodno da bi zdravo odrastali.

Aptamil 3 Pronutra+ doprinosi zdravlju imunog sistema i podržava razvoj mozga. Pomaže da pružite svojoj deci balansiranu ishranu - danas za sutra. Jer budućnost vašeg deteta počinje danas.

Aptamil 3 Pronutra+ sadrži:

  • gvožđe i DHA za podršku kognitivnom razvoju deteta (sposobnost razmišljanja I rezonovanja).
  • scGOS/lcFOS, vitamin A, C i D kao podršku zdravom imunom sistemu.
Korišćenjem sajta Aptaclub prihvatate korišćenje kolačića. Više informacija se nalazi u izjavi o privatnosti. Prihvati